Blog


Notice: Undefined index: image_header_id in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/page.phtml on line 8

Notice: Undefined index: meta_description in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/article/list.phtml on line 7

Notice: Undefined index: title in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/article/list.phtml on line 8
  • grenadský muškátový oříšek 1500.jpg

    Grenada – příjemný ostrov Malých Antil

    Začal nám podzim a je nejvyšší čas přemýšlet o zimní dovolené. Pokud nepatříte k příznivcům zimních sportů a radovánek, měli byste zamířit do tepla. Já jsem velký milovník Karibiku a Malých Antil, proto vám na zimu doporučuji právě tuto oblast. Abyste měli na výběr, přidám další ostrov, který vám představím.

  • dětské autosedačky parkování 1500.jpg

    Vnoučata a dětské autosedačky

    Jeden pán si u nás objednával parkování. Jako každého zákazníka, jsem se ho dotazovala, zda bude potřebovat na převoz dětské autosedačky.

  • jízda veteránů lidice 2016.jpg

    Jízda veteránů Lidice 2016

    Dne 10. září 2016 se jela spanilá jízda veteránů - Lidický okruh. Akci organizovala obec Lidice společně s Památníkem Lidice, v upomínku závodů z 50. let, které se zde konaly.

  • na letišti 1500.jpg

    8 tipů jak na strach z létání

    Jsem s vámi každý den, kdy vás vozím k odletům na letiště v Praze, ať už je to na dovolenou nebo služební cestu. Vím, že někteří z vás létají velmi rádi a jsou z letů a letadel nadšení, pak jsou tu ti, co jim létání nevadí, ale také ti kteří se létání bojí. Létají se strachem anebo lékem na uklidnění.

  • sopka láva 1500.jpg

    Sopka, zemětřesení, tsunami... na co si dát pozor?

    Nebezpečí a přírodní katastrofy nikomu nepřejeme, ale pokud se jich nechtě zúčastníte, je lepší být připravený. Někteří naši zákazníci už je zažili a rozhodně to nebylo nic příjemného. Přečtěte si, jak se v takové situaci zachovat, abyste vyvázli živí a zdraví.

  • trip_1500.jpg

    Užitečné cestovatelské weby, které se vyplatí znát

    Často se nás při cestách na letiště ptáte na užitečné weby o cestování. Před pár týdny jsme vám sepsali místa, kde najdete levné letenky, dnes pokračujeme novou várkou tipů. Poznejte zajímavé weby, které se vám při cestách do zahraničí budou zaručeně hodit.

  • parkování r7 1500.jpg

    Co má společného let do Košic a cesta do Vršovic

    Dnes mám službu, a tak začínám den ranním vstáváním velice brzy - ve 03:30 hod. Venku ještě tma a zima a tak se ani moc člověku vstávat nechce. Sotva se obléknu a napiji a ukousnu kousek jablka, už někdo zvoní.

  • Radnicni namesti z radnice1500.jpg

    Tallinn, olympijské město na východě Evropy

    Před dveřmi je zahájení Olympijských her v Brazílii, proto jsem si pro dnešní výlet vybral olympijské město, které hostilo hry v roce 1980. Třebaže jméno města, které jsem navštívil, nenajdete v oficiálních ročenkách, právem píši, že se jedná o olympijské město. V roce 1980 hostila Moskva letní olympijské hry, které měly hořkou pachuť, třebaže Československá socialistická republika na těchto hrách dosáhla výborných výsledků. Ale o Moskvě psát nechci.

  • smartwings online odbaveni.jpg

    U SmartWings se nově odbavíte online

    Pokud létáte často s českými SmartWings, určitě vás potěší, že 13. června zavedla aerolinka snadné online odbavení na většině letů z Prahy.