Parkování u letiště, kde osobní přístup berou osobně

Kdekdo si zakládá na osobním přístupu, ale kolik firem to myslí opravdu vážně? Kde nejste jen číslem vašeho účtu či vaší kreditky? Naše služba Parkování R7 si na osobním přístupu zakládá a proto vás kromě článků o parkování, cestování či létání budeme od teď také informovat, i o našem "zákulisí" - ať nahlédnete pod pokličku naší práce a víte, co obnáší takový provoz parkování u Letiště Praha. Začněme ale od začátku- u nás, co jsme vlastně zač a odkud jsme se tu vzali :-)

Nejprve krátký pohled do historie našeho parkoviště u Makotřas

Naše rodina bydlí u letiště už desítky let. Jelikož  pocházíme zčásti z Moravy, z kraje, který je znám jako kolébka ohýbaného nábytku značky Thonet a zčásti z kraje, kde dětem ve škole do vyjmenovaných slov přidávají i Radobýl, tak jsme častokrát pomáhali kamarádům, aby měli kde parkovat při odletu z pražské Ruzyně. Jak čas ubíhal, "cestovatelů" přibývalo a my si tehdy řekli, že bychom mohli pomáhat i ostatním cestovatelům, kteří nemají to štěstí a nemají kamarády poblíž pražského letiště. Vybrali jsme stavební spoření – šetřili jsme na střechu domu, a začali s plánováním. Na záhonech, kde jsme do té doby pěstovali okurky a rajčata, cibuli a nějaký ten rybíz, jsme začali budovat parkoviště. 

Parkování R7 - náš tým

Kdo něco někdy budoval, tak ví své

Kdo někdy něco stavěl, dobře ví, že není zrovna jednoduché obíhat úřady a sehnat na vše povolení s razítky. To samé platí o každém, kdo někdy rozjížděl podnikání. Musíte udělat spoustu důležitých věcí i potřebných maličkostí, které vám zaberou spoustu času a bez nichž se neobejdete. Je potřeba zařídit všechno tak, aby se vše mohlo co nejdříve rozjet a aby vše klapalo - v našem případě to znamenalo mimo jiné i stavbu plotu kolem parkoviště a splnit např. podmínky pojišťovny, aby nám parkoviště pojistila, natahat stovky metrů kabelů pro kamerový systém a obsluhu parkoviště, vytvořit webové stránky, vybrat a koupit náš první tranzit a spoustu dalších důležitých věcí.

Vůbec to nebylo jednoduché a dodnes se divím, jak jsme to vše mohli zvládnout. Jistě si dovedete představit té radosti, když se k nám na parkování objednal první zákazník. Dodnes si pamatujeme jejich jméno a jsme vděční, že jsou doposud našimi stálými zákazníky. Zdravíme do Brna :-)

A přestože zákazníků bylo od té doby spoustu, a je to už 12 let, stále vám rádi pomáháme, abyste si mohli plnit své cestovatelské sny, nebo se mohli na svých pracovních cestách plně věnovat obchodu, cestovali pohodlně a byli u svých odletů včas. Tak přijeďte k nám, těšíme se na vás. Glozovi :-)

Přečtěte si další článek
Zaujal Vás náš článek?

Sdílejte ho na Facebooku

Chcete posílat články na e-mail?

Ochrana proti spamu:
Opište kontrolní text z obrázku. Jestliže nemůžete text přečíst, změňte jej