Absolvujte před cestou do zahraničí jazykový kurz

Před dovolenou řešíte hromadu věcí a snažíte se vše doladit do detailů, abyste si výlet co nejvíc užili. Myslete dopředu a absolvujte jazykový kurz, který vám pobyt nejen usnadní, ale také více proniknete do místní kultury. Koupit ho můžete online a se slevou na portálu Slevykurzu.cz.

“Chystali jsme se s manželem na dlouho očekávanou dovolenou do Francie. Hrozně jsem se těšila, ale zjistila jsem, že se s místními lidmi moc anglicky nedomluvím,” vypráví cestovatelka Jana z Prahy. “Měli jsme ještě měsíc do odjezdu, tak jsme se rozhodla, že opráším svoje znalosti francouzštiny ze střední školy. Na internetu jsem narazila na portál SlevyKurzu.cz. Vybrala jsem si z široké nabídky last minute kurz francouzštiny v jazykové škole v Praze a navíc se slevou 40 %.” popisuje svoje seznámení s portálem Jana.

Stalo se vám něco podobného a neznalost jazyka vám zkazila dovolenou? Buďte připravení a absolvujte jazykový kurz!

Široká nabídka kurzů pro vás

Portál Slevykurzu.cz je zaměřený na jazykové kurzy a další vzdělávání. Neuvidíte zde ovšem masovou nabídku slevových akcí, ve které se často ztratíte. Naleznete zde pečlivě vybírané kurzy a akce, které jinde na jednom místě nenajdete. Inzerují zde jazykové školy a vzdělávací organizace, které nabízejí poslední volná místa v kurzech. Máte tak jistotu, že kurz bude opravdu otevřený a vy se výuky zúčastníte. 

Na SlevyKurzu.cz nabízí své kurzy hned několik jazykových škol a vzdělávacích institucí. I pro ně je spolupráce velmi zajímavá. “Za největší výhodu považuji, že si slevovou akci sama naplánuji a zveřejním kdykoli se mi to hodí. Rovněž počet opakování slevové akce závisí pouze na mě. Přehledný administrační systém mi umožňuje mít naprostý přehled o počtu rezervovaných a zaplacených voucherů,” okomentovala svoji dlouhodobou spolupráci s portálem paní Měřičková, provozující online kurzy angličtiny. “ Asi největším rozdílem oproti ostatním slevovým portálům je vzorná platební morálka. Platba mi přijde pokaždé na účet bez zpoždění. Každému, kdo na nabízí vzdělávací kurzy tento portál vřele doporučuji,” zakončila paní Měřičková.

Nakupujte kdykoli snadno a rychle

Celý prodej je snadný a přehledný. Vybraný kurz zakoupíte a zvolíte si platební metodu, která vám vyhovuje. Pokud chcete poukaz opravdu co nejdříve, zvolte platbu online kartou. Nastoupit do kurzu tak můžete ještě ten den! Dále lze platit bankovním převodem, kdy je potřeba platbu provést do 2-3 pracovních dnů a poukaz vám bude po připsání na účet Slevykurzu.cz odeslán. Pohodlně se telefonem nebo emailem nahlásíte do výuky, prokážete platbu poukazem a můžete studovat! Připravíte se tam nejen na svou dovolenou, ale bude to pro vás investice do budoucna. A určitě na SlevyKurzu.cz objevíte i další kurzy, které pro vás budou zajímavé!

A až vyrazíte na cesty zaparkujte třeba na našem parkování u Letiště Praha :-)


Přečtěte si další článek
Zaujal Vás náš článek?

Sdílejte ho na Facebooku

Chcete posílat články na e-mail?

Ochrana proti spamu:
Opište kontrolní text z obrázku. Jestliže nemůžete text přečíst, změňte jej

Štítky:
letiště Václava Havla, parkování letiště Václava Havla v Praze, parkování u letiště Praha