Přijeď, zaparkuj a leť - aneb co vše umíme...

Naše rodinná firma se službou parkování u Letiště Praha Ruzyně zabývá již hezkou řádku let. Nejsme žádní nováčci, máme letité zkušenosti a pomáháme vám s parkováním při vašich leteckých cestách do zahraničí. Můžete si tak užívat pohodové dovolené nebo i služební cesty, bez zádrhelů a zbytečných starostí o vaše auto.

Víte, s čím vším vám při parkování pomůžeme?

Kdo u nás parkuje před odletem z pražského letiště pravidelně, ten již ví, že vás nikdy nenecháme na holičkách. Rádi poradíme a pomůžeme, je-li to jen trochu možné. Jestli jste u nás na našem parkovišti zatím neparkovali, přečtěte si, kde nás najdete a dále v článku, co rádi uděláme třeba i pro vás :-)

Parkování R7 - parkování u Letiště Václava Havla v Praze

Odvezeme vás přímo k terminálu odletu/příletu

Už nemusíte bloudit po letišti a hledat terminál svého odletu, žádný strach. Dokonce se ani nemusíte tahat s těžkými kufry, protože vás z parkoviště odvezeme přímo k terminálu, ze kterého vám to letí :-) 

Terminál 1 - Nápis Letiště Václava Havla  Praha

Máme dětské autosedačky

Myslíme i na vaše děti. Máme k dispozici kvalitní dětské autosedačky od malých miminek až pro ty starší, tak aby děti byly při cestě na letiště a z letiště v bezpečí. Stačí nám jen při rezervaci upřesnit jejich počet či věk nebo přibližnou váhu dítěte a my přichystáme potřebnou autosedačku.

Dětské autosedačky - odvoz na letiště

Umyjeme a vyčistíme vaše auto přímo na parkovišti

Máte své auto rádi čisté a třeba jste ho nestihli umýt ještě před odletem z Prahy na dovolenou? Rádi vaše auto umyjeme a vyčistíme. Po vašem návratu bude čisté a skoro jako nové :-). Přečtěte si více informací o mytí a čištění.

Vyřešíme opravu vozu

Cestou na naše parkoviště u R7 se vám něco porouchalo a rádi byste to měli vyřešené, než přiletíte zpátky z dovolené? Žádný problém, možnost opravy zprostředkujeme v blízkém servisu a dohodnete se o možnosti opravy a jeho rozsahu. Tak si můžete v klidu užívat svou dovolenou a nemusíte se starat co s opravou auta po návratu.

Nabijeme autobaterii

Vrátíte se z dovolené a vašemu vozu se u nás zalíbilo natolik, že stávkuje a nestartuje? I na to jsme připraveni.  Máme startovací zařízení a tak po rychlém nabití budete moci ihned vyrazit domů :-)

Parkování R7 u Letiště v Praze

Poradíme vám kde se najíst nebo ubytovat

Chcete se před cestou k nám nebo naopak před cestou zpět domů někde ubytovat a podívat po okolí, třeba do Lidic či Prahy? Řekněte nám a my vám poradíme, kde se poblíž ubytovat nebo třeba dobře najíst a napít. Nebo která zajímavá místa v okolí navštívit.

Nemáme žádné poplatky navíc

Pokud je váš plánovaný přílet na Letiště Václava Havla před půlnocí, mnoho parkovišť vám započte do parkování již další den, protože co si budeme povídat, na letišti po přistání bude ještě nějaký čas trvat než vám odbaví zavazadla a dopraví vás na parkoviště k vašemu autu. U nás se toho nebojte, žádný podobně nesmyslný poplatek nemáme a ani neplánujeme.

Nechceme nic platit předem

Bát se nemusíte ani plateb předem a různých storno poplatků, které na jiných parkovištích u letiště Praha najdete. Pokud u nás nebudete parkovat, tak samozřejmě ani nebudete nic platit.

Milujeme cestování a inspirujeme vás na blogu

Píšeme pro vás články o cestování na našem blogu. Témata? Užitečné rady a tipy na cesty, zajímavé info z letiště a našeho okolí, inspirace kam se vydat...  Je toho spousta, mrkněte se na náš blog :-)

Náš cestovatelský blog

Zlepšíme vám náladu

Není tu tenhle bod omylem? Není :-) Nejsme zaměstnanci a milujeme svoji práci, i když je náročná. Jsme rodinná firma, jsme osobní a přátelští a snažíme se, pokud umíme, vždy poradit a pomoci. Těšíme se na vás a pokusíme se vám zlepšit náladu, pokud bude náhodou podmračená :-)

Převezmeme auto v nouzi přímo na letišti

Jedete k nám na parkoviště v Makotřasech a máte zdržení kvůli nenadálé dopravní situaci, objížďce nebo uzavřenému tunelu? Čas utíká rychleji než je milé a vy nevíte jak to vše stihnout. Hrozí, že nebudete stíhat svůj odlet z pražského letiště na dovolenou? Jakmile k podobné nouzové situaci dojde, nemějte obavy - váš vůz můžeme převzít na Letišti Václava Havla v Praze. Neváhejte a zavolejte nám s předstihem, vše si domluvíme a převezmeme vaše auto na letišti V. Havla a zaparkujeme u nás na parkovišti.

Uděláme pro vás i něco dalšího

Máte nějaký speciální požadavek při svém parkování u letiště? Zeptejte se nás. Hlídali jsme třeba rajčata, převáželi štěňátka, golfové bagy a spoustu dalšího. Neváhejte se nám ozvat s jakýmkoliv dotazem. 

Přijeďte k nám a přesvědčte se sami, těšíme se na viděnou :-)

Danča a Slávek z Parkování R7

Přečtěte si také článek Jaké to je provozovat parkování u letiště? nebo se podívejte na další články na náš blog

Přečtěte si další článek
Zaujal Vás náš článek?

Sdílejte ho na Facebooku

Chcete posílat články na e-mail?

Ochrana proti spamu:
Opište kontrolní text z obrázku. Jestliže nemůžete text přečíst, změňte jej