Příběh č. 2 - Jak jsem málem zkazila překvapení

Víte, při parkování u letiště se také mnohdy stává, že letecký zájezd, třeba na dovolenou nebo jen tak po Evropě, bývá pro toho druhého nebo děti překvapením.

Je to takový tajný dárek kam, že se to vlastně letí? Obdivuji, jak to dokážou zvládnout a cestu neprozradit, i když jsou pod neustálou „palbou“ dotazů. Kam poletíme, co si mám s sebou vzít, bude tam teplo nebo zima? :) Jen tak řeknou, že to bude do tepla a tohle určitě neužiješ a zarytě mlčí a těší se, jak toho druhého překvapí a potěší. I když se mi později svěřují, že to bylo hodně těžké neprozradit.

výjezd terminál 2 Praha

Tak to letíte z pražského letiště z dvojky...

Tak se také stalo, že po příjezdu na parkoviště se ke mně pán přitočí, aby přítelkyně neslyšela, a říká mi potichu: „Letíme do Benátek a je to překvapení!“ Tak já tak tiše povídám aha to letíte do…. a málem jsem se prořekla… Naštěstí jsem se včas zastavila a jen povídám dál, abych to zamluvila, tak to letíte z pražského letiště ze dvojky, tedy přesněji z terminálu 2. Za chvíli jsme na letišti u odbavovací haly a já se s oběma loučím a v duchu si představuji tu radost. Parádní překvapení, co říkáte?

 A jak to vše dopadlo? Přeci skvěle, milé překvapení se povedlo a návštěva Benátek se vydařila a přálo i počasí.

Prosím „překvapení“ hlásit předem :)

Dana Glozová

Přečtěte si můj první článek z parkování u letiště.

Přečtěte si další článek
Zaujal Vás náš článek?

Sdílejte ho na Facebooku

Chcete posílat články na e-mail?

Ochrana proti spamu:
Opište kontrolní text z obrázku. Jestliže nemůžete text přečíst, změňte jej