Bezpečné parkování u letiště Praha už nemusí být luxus

Nekažte si dovolenou obavami o své auto. Bezpečí nemusí být luxus! Doba letních dovolených se rychlým tempem blíží. Už máte jasno, kam se letos vydáte a zda po vlastní ose, nebo pohodlně letecky? Ať tak či onak, jistě si chcete svou dovolenou užít bez nejmenších starostí.Pokud za letním dováděním cestujete letecky, tak hned vyvstává první otázka. Jak se dopravit na letiště?

Jak zaparkovat u letiště

Veleslavný Veleslavín

Dostat se na pražské Letiště Václava Havla lze mnoha způsoby. Taxík se z centra Prahy prodraží. S kufry metrem a autobusy MHD? Nepohodlné a nepraktické. Navíc - nově otevřená konečná stanice metra Veleslavín, s přestupem na autobusovou linku k ruzyňskému letišti, je ve světě tak trochu nomen omen své mediální veleslávy. A to díky chybějícím eskalátorům, které nahrazuje portýr. Nosič zavazadel tam pomáhá lidem s kufry do schodů na další přestup... Uff…je takové cestování vážně ideální začátek vysněné dovolené? Jasně že ne!

Veleslavín zastávka metra schody

Parkování u letiště s vlastním vozem

Mnohem pohodlnější je cestovat na letiště se sbalenými kufry vlastním vozem. Jenomže kam s autem po celou dobu dovolené? Nechat odstavený vůz bez dozoru na několik dní, to může v Praze jen blázen. Riskujete odtažení, vykradení, poškození i nechtěné zbavení se svého vozu. A není příjemným překvapením vrátit se opálený a rozzářený po skvělé dovolené s naloženými kufry na opuštěné místo, kde ještě před pár dny stál váš vůz…

Není parkování jako parkování. Aneb někde za méně nabídnou více

Bezpečnou možností je odstavit auto po celou dobu vašeho pobytu v zahraničí přímo na parkovacích plochách Letiště Václava Havla. Ale vážně si nechcete své vydělané peníze raději užít během dovolené? Ustájení vozu na parkingu letiště je totiž drahé. Dokonce až třikrát dražší, než u menších firem v okolí, specializujících se na parkování aut. Přitom ale nižší cena nemusí být na úkor kvality. Naopak!

Menší soukromé firmy, pokud chtějí dlouhodobě prosperovat, dbají na spokojenost svého každého zákazníka. Dostanete tak často za méně peněz více, než v letištním parkovacím terminálu. Třeba i komplexní  pojištění vašeho auta stojícího na parkovišti. Tuto garanci ochrany vozu například letištní parkoviště nenabízí, na rozdíl od odstavného parkoviště firmy ParkováníR7, vzdáleného jen pět minut jízdy od letiště.

nosiči výstup z metra Veleslavín

Bezstarostná dovolená? K nezaplacení 

Na parkovišti firmy ParkováníR7 tak automobil bude chráněn proti živelným pohromám, odcizení i případnému poškození cizí osobou. Pojištění je navíc v ceně parkování, stejně jako třeba odvoz k letištnímu terminálu klimatizovaným minibusem či pojištění jím přepravovaných osob.

Náklady na parkování u letiště na této ploše v Makotřasech nezvýší ani další služby, jako třeba využití dětské autosedačky při převozu na letiště, dohuštění kol auta nebo využití startovacího zařízení pro odstavený vůz.

Plocha oploceného parkoviště firmy ParkováníR7 je nepřetržitě hlídána kamerovým systémem. V noci je parking osvětlený, uzamčený a hned vedle něj stojí rodinný dům.

Bezstarostná dovolená, ta je k nezaplacení. Bezpečné parkování auta během vašeho výletu do zahraničí však rodinný rozpočet příliš zatížit nemusí. Osmidenní odstavení auta na ploše Parkování R7 vyjde pouze na 600 korun. A za stání vozu na stejné ploše v Makotřasech na 12 až 27 dní zaplatíte jen rovných tisíc korun. Následný dovolenkový klid v duši za to stojí.

Tak neváhejte a zarezervujte si parkování u Parkování R7 a užijte si bezstarostnou dovolenou. 

Přečtěte si další článek
Zaujal Vás náš článek?

Sdílejte ho na Facebooku

Chcete posílat články na e-mail?

Ochrana proti spamu:
Opište kontrolní text z obrázku. Jestliže nemůžete text přečíst, změňte jej