Parkování R7 - o váš automobil se umíme postarat

Během vaší dovolené si může příjemný oddech a náležitou péči dopřát i vaše auto. Během parkování u nás bude v bezpečí a ještě se vám o něj můžeme postarat přesně podle vašich potřeb. Chcete vědět, s čím vám ještě můžeme pomoci?

Komplexní pojištění

Jak už možná víte, jsme jedno z pouhých tří parkovišť u Letiště Praha, které má celý parkovací areál komplexně pojištěný. Ani parkování přímo na letišti není pojištěno a do parkovacích domů má přístup kdokoli. Je uzavřené pouze vjezdovou závorou. Naše parkoviště je komplexně pojištěné.

Jak poznáte pouhým okem pojištěné parkoviště?

Co to znamená v praxi?  Pojišťovny si kladou podmínky pro parkoviště, které se chce u nich pojistit. Pojďme si tedy říci jak ho poznat. Zde je několik nejdůležitějších věcí, které musíte splnit:

  • Oplocení celé plochy parkoviště, plot s podezdívkou. 
  • Žádné stromy, volná a bezpečná plocha.
  • Uzavřené parkoviště s bránou. Není volný vstup kohokoli mimo obsluhy parkoviště.
  • Moderní kamerový systém s přisvícením a přihříváním, aby se obraz nezamlžil - po celé ploše parkingu (nejenom u vjezdu parkoviště).
  • Kvalitní osvětlení v noci
  • Protipožární ochrana

Pokud vám někdo tvrdí, že parkoviště je pojištěné, nenechte se tedy ošálit, stačí se jen rozhlédnout :-)

Zabezpečení parkoviště

Na bezpečnost vašeho auta myslíme už s předstihem. Parkoviště leží při domu, a je vybudované  nově  na „zelené louce“, parkovací stání jsou na volné ploše. Parkovací místa na parkování jsou prostorná, zároveň máme i zabezpečení parkoviště na vysoké úrovni. A bezpečnost parkoviště je základ, který si skutečně poctivě hlídáme.

Trvale uzavřený prostor s pevným oplocením, nočním osvětlením a nepřetržitě monitorována vyspělým kamerovým systémem dělá z našeho parkingu téměř nedobytnou pevnost, na níž se můžete spolehnout.

Navíc neustále pendlujeme mezi parkovištěm a letištěm ve dne i v noci.

Bezpečné parkování u Letiště Praha

Pomoc při nečekaných problémech

Když se vašemu autu u nás zalíbí natolik, že nebude chtít odjet, rádi vám pomůžeme. Pomůžeme s dohuštěním pneumatik nebo vám auto pomůžeme nastartovat pomocí startovacího zařízení. Vše je pochopitelně zdarma, nečekejte u nás žádné nesmyslné poplatky, s nimiž se u některých parkovišť u Letiště Václava Havla můžete setkat.

Krásný automobil zvenku

Neustále se snažíme plnit vaše přání, a proto od letošního roku ve spolupráci s našimi partnery zajišťujeme jako další službu ruční mytí exteriéru a interiéru vozidel. Kompletně vám vyčistíme, umyjeme a vyleštíme karoserii, vnější strany oken či zrcátka, příp. vyčistíme také disky, ošetříme pneumatiky a ochráníme karoserii nanovoskem.

Když se pak vrátíte z dovolené či z pracovní cesty, bude váš vůz vypadat skoro jako nový. Ke klasickému mytí se vůbec nepoužívá voda, takže je šetrné a zároveň ekologické, navíc umyjeme váš vůz přesně tam, kde ho zaparkujete (a nepotřebujeme proto ani klíče od vozu). Co je také příjemné, tzv. suché mytí vydrží až 2x déle než klasické mytí a čištění s vodou. 

Čistota uvnitř vozu

Aby toho nebylo málo, rádi se postaráme také o čistotu interiéru vašeho vozidla. Vysajeme vůz včetně kufru, ošetříme palubní desku a vnitřní plasty, vyčistíme rámy dveří a prahů, vyleštíme zevnitř okna a celý automobil příjemně provoníme. K tomu vše můžeme nabídnout i další speciality, které na jiných parkovištích nenajdete - což takhle suché vyčištění sedadel, ošetření kůže, bezchlorovou desinfekci nebo antibakteriální vyčištění klimatizace?  

Zrušený či zpožděný let, jiný hotel či úpadek cestovní kanceláře?

Ano i s tím vám nyní ve spolupráci s našimi partnery umíme pomoci. Víte, že je můžete reklamovat a máte nárok na kompenzaci za tyto problémy na cestách. Zjistěte zda-li máte na kompenzaci nárok. Nic neriskujete, protože je to zdarma.

Rádi vám vyjdeme vstříc i v případě mnoha dalších individuálních požadavků, které při parkování u Letiště Václava Havla v Praze budete mít - zeptejte se nás,  a my se vám pokusíme vyhovět, jak jen budeme moci. 

Přečtěte si další článek
Zaujal Vás náš článek?

Sdílejte ho na Facebooku

Chcete posílat články na e-mail?

Ochrana proti spamu:
Opište kontrolní text z obrázku. Jestliže nemůžete text přečíst, změňte jej