Parkování nezná bratra. Ani sestru

Zadáte-li si do YouTube sousloví „woman parking“, respektive „parkování žen“, zaplaví vás vlna videí, kterým snad ani nebudete věřit. Auta visící z mostů, otočená na střeše. Některým děvčatům nezbývá díky „umu“ než vylézt střešním oknem.

Samostatnou kapitolou je pak podélné parkování. Před autem metr místa, za autem metr místa, ale i tak slečna zvládne odřít své i cizí auto, a ještě svým vozem zabere půl chodníku. Zkrátka názorná ukázka toho, jak se parkovat nemá.

Boření mýtů

Tato videa jen posilují předsudky o ženách-řidičkách a zdá se, že žena může zaparkovat snad jen na letištní ranveji (bez letadel samozřejmě). Totéž se ale dá říct i o mužích-řidičích, což potvrzují i naši klienti.

Například zákaznice Mirka přidává zkušenost z USA: „Na pracovní cestě v Bostonu, jsem si půjčila auto. Vracela jsem ho v lehce dezolátním stavu, protože do mě třikrát ťukli při parkování. Poprvé chlápek jménem Josh, poté mladík Francis a těsně před odletem kravaťák George. Žádná žena.“

I muži mají své dny

Existují i lidé, kteří nezastírají, že parkování není jejich obor. „Jednou jsem u nás na sídlišti parkoval do řady, najel do auta za mnou a samým leknutím pak do vozu přede mnou. Způsobil jsem škodu za čtvrt miliónu.  Od té doby mám z parkování panickou hrůzu, a pokud to jen trochu jde, nechávám řídit ženu,“ povídá se smíchem Michal, který u nás parkuje vždy, když odlétá na dovolenou .

Parkování hrou

Cvičit, cvičit, cvičit, nic jiného ke zlepšení parkovacích schopností nepomůže. A to prosím bez rozdílu pohlaví. Takže jestli chcete letět na dovolenou a hledáte parkování u Letiště Praha, přijeďte k nám, my máme místa dost! Můžete nás kontaktovat anebo rovnou parkování zarezervovat.

Přečtěte si další článek
Zaujal Vás náš článek?

Sdílejte ho na Facebooku

Chcete posílat články na e-mail?

Ochrana proti spamu:
Opište kontrolní text z obrázku. Jestliže nemůžete text přečíst, změňte jej