Příběhy z parkování u letiště

Jelikož jsme pakování R7 u letiště Praha, zažíváme spoustu příběhů, těch milých, veselých i těch hodně stresujících a leckdy i bláznivých…

A když občas slýcháváme z vašich úst, že děláme v podstatě velice nudnou práci a že byste jí vlastně ani dělat nechtěli, vstávat a jezdit se zákazníky ve dne a v noci neustále být „na příjmu“ a jak mi řekl pan Jaromír, pak byste nedělali tuhle práci ani za „zlaté prase“ :)

Při ježdění na letiště se setkáme se zajímavými lidmi...

Přesto si dovolím říci, že tato práce je zajímavá nejenom tím, že poznáte velké množství lidí z různých míst a krajů a také místních nářečí, oborů a zájmů, známých i méně známých se kterými byste se v běžném životě nestihli ani potkat. Ať jsou to třeba lidé cestující za odpočinkem, podnikatelé za svými obchody, cestovatelé, horolezci, fotografové, potápěči, dobrodruzi, lékaři a záchranáři, kteří ve světě pomáhají těm nejpotřebnějším, závodní a sportovní týmy nebo třeba cestují do poutního místa Lurdy ve Francii.

Parkování R7 vjezd na parkoviště

Ačkoliv byste tomu možná nevěřili, zachraňujeme vám nejen vaše odlety, ale také není nikdy nouze o zajímavé a leckdy úsměvné příhody :)

Dnes začneme jen krátkým příběhem, abyste viděli, co vše se může stát.

Příběh z parkování číslo 1 - Nechybí Vám něco?

Tak se mi také stalo, že pán vysadil rodinku na letišti v Praze a volá: „Za chvilku jsem u vás.“ Po příjezdu na parkoviště a po vyřízení formalit ujíždíme k letišti.

Najednou zvoní telefon a volá mu paní a pán povídá: „Tak už jsem zaparkoval a za chvilku jsem u vás.“ Zavěsí telefon a najednou zbledne a nastane zděšení: „Vždyť já nechal všechny věci v autě.“ Naštěstí zbývá dost času a tak se otáčíme před letištěm a znovu uháníme zpět pro kufry a věci co zůstaly v autě. Vše zvládáme celkem rychle, ale paní si nejspíše do dneška myslí, kde že to parkoviště asi je :).  Paní to neprozrazujeme a cesta navíc tam a zpět zůstává naším tajemstvím :)

Postupně budeme přidávat další příběhy, na které se můžete těšit. Budu ráda, když se Vám budou líbit.

Dana Glozová

Přečtěte si také příběh, jak jsem málem zkazila překvapení.

Přečtěte si další článek
Zaujal Vás náš článek?

Sdílejte ho na Facebooku

Chcete posílat články na e-mail?

Ochrana proti spamu:
Opište kontrolní text z obrázku. Jestliže nemůžete text přečíst, změňte jej