4 top z nejoblíbenějších leteckých dovolenkových destinací 2017

Často se nás naši klienti ptají, kam se letošní rok 2017 nejvíce létá na dovolenou. Rozhodli jsme se proto pro vás napsat článek, kde jsme sestavili žebříček top 4 letních destinací českých turistů. Díky tomu, že každý den vozíme naše klienty na letiště, o tom máme přehled :-)

4 top nej destinace letošního léta

1. Egypt 

Egypt jednoznačně vede nejen o letních dovolených, ale také celoročně a je na čele žebříčku oblíbených dovolenkových zemí. V současnosti se posilují se lety do letovisek v Hurghadě, Marsa Alam a také se opět začíná létat do letoviska v Sharm el  Shekikh.

Marsa Alam - Egypt moře

Vede kvalitními službami, ne příliš dlouhým letem cca 5 hodin a jednoznačně cenovou dostupností a nádherným podmořským světem v Rudém moři. Pro děti jsou zde zajištěné animační programy a doslova rájem jsou pro ně zábavné aquaparky se skluzavkami a tobogány :-)

2. Řecko - řecké ostrovy

Řecké ostrovy se těší opět neopadajícímu zájmu, jako v letech předešlých.  Lidé se sem rádi vracejí pro nezapomenutelnou středomořskou atmosféru, místní pohostinnost a průzračnému tyrkysovému moři. Velké oblibě se těší letos nejen Kréta, ale obzvláště menší ostrovy jako např. Kefalonia, Korfu, ale i Thassos nebo Samos. Top letošní sezony je okouzlující ostrov Santorini.

Santorini Řecko

Řecká část ostrova Kypr patří mezi oblíbené destinace českých turistů a jeho obliba stále roste, pro jeho krásné pláže a nádherně čisté moře. Ostrov má také bohatou historii a množství zachovalých památek. Můžete si tak zajet mimo koupání i na nějaký ten výlet za památkami. Kypr je také znám také pod jiným názvem, říká se mu Afroditin ostrov = Ostrov lásky.

Kypr moře

3. Bulharsko

Bulharsko se drží v oblíbenosti na horní příčce již několik let. Létají sem nejvíce rodiny s dětmi pro příznivý čas doletu (cca 2 hodiny) a písečné pláže s pozvolným přístupem do moře. Cenově je z těchto destinací nejpříznivější a nejvýhodnější. Také se sem létá nejen na dovolenou, ale také za levnými nákupy.

Bulharsko moře

4. Španělsko

Španělsko stále patří mezi oblíbené destinace. Mezi nejoblíbenější patří zejména zelený ostrov Mallorca, který je oblíbený pro své krásné pláže a nádherné moře. Na své si přijdou ve Španělsku i milovníci muzeí a památek, kteří se jistě vydají do Barcelony.

Mallorca moře

A kam plánujete zamířit na letní dovolenou vy? Necháte se zlákat těmito místy nebo máte již svůj tip kam vyrazit :-)

A jak se připravit na cestu? Přečtěte si článek, jak se na ni připravit.

Přečtěte si další článek
Zaujal Vás náš článek?

Sdílejte ho na Facebooku

Chcete posílat články na e-mail?

Ochrana proti spamu:
Opište kontrolní text z obrázku. Jestliže nemůžete text přečíst, změňte jej