Blog


Notice: Undefined index: image_header_id in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/page.phtml on line 8

Notice: Undefined index: meta_description in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/article/list.phtml on line 7

Notice: Undefined index: title in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/article/list.phtml on line 8
  • 10 cviků, které vám pomohou přežít dlouhý let.jpg

    10 cviků, které vám pomohou přežít dlouhý let

    V únoru jsme pro vás sepsali článek, jak se vypořádat v pohodě s dlouhými lety. Část o cvičení vás zaujala, takže vám teď přinášíme článek s tipy, jak se během letu protahovat a zacvičit, abyste předešli možným zdravotním problémům.

  • 12675074_10208704634198328_551947606_o.jpg

    Létání je moje vášeň a splněný sen

    Je mladá, krásná, pochází z Pardubic, jmenuje se Šárka... a je letuška. Téměř každý den cestuje pracovně po světě na palubě známých aerolinek ze Spojených Arabských Emirátů. Chcete vědět, co taková práce skutečně obnáší a jaké to je mít neustále hlavu i tělo v oblacích? :-)

  • Muzeum nezávislosti1500.jpg

    Kolumbie – kráska se špatnou pověstí?

    Tentokrát vás zavedu do země Jižní Ameriky, kde jsem strávil pár dnů. Tou zemí je Kolumbie. Když jsem se zmínil o tom, že chci navštívit Kolumbii, mnoho lidí si ťukalo na hlavu, a to nepokrytě i přede mnou, a zbytek si na čelo ťukal za mými zády. Kolumbii si stále představujeme jako nebezpečnou zemi, kde bojují vládní jednotky s levičáckými povstaleckými skupinami, popř. s drogovými kartely. Ale je Kolumbie v našich představách takto vykreslená oprávněně?

  • bezpečné cestování.jpg

    Kam je (ne)bezpečné cestovat

    Mnoho z vás nenechávají chladnými zprávy o nebezpečí ve světě, především pak v podobě teroristických útoků. Přesto je stále bezpečné létat na většinu míst, které vás napadají. Abychom vás alespoň trochu zbavili strachu z cestování, připravili jsme pro vás pár tipů, kam nejezdit i kam můžete letět zcela bez obav.

  • vízum.jpg

    Víza, pasy, občanky - co a kam budete potřebovat?

    Jeden článek na téma cestovních dokladů jsme už na blogu měli, ale protože se nás čím dál víc ptáte třeba i na víza, rozhodli jsme se sepsat jeden nový článek. Přečtěte si, do které země budete potřebovat vízum, kde je nutný pas a kam postačí jenom občanský průkaz.

  • wait-1052487_1920.jpg

    Užitečné rady, jak zvládnout spaní na letišti

    Z pražského letiště na Ruzyni to sami znáte - někteří cestující při čekání na odlet chodí, jiní sedí a někteří spí. A právě spaní na letišti bude tématem dnešního článku, protože se o něj hodně z vás zajímá. Pokud budete mít dlouhé mezipřistání, uvíznete na letišti, nebudete chtít jezdit přenocovat do hotelu nebo si jen budete potřebovat během svých cest odpočinout, vyplatí se znát pár základních rad jak na to.

  • zdraví na exotické dovolené.jpg

    Exotická dovolená - jak ji zvládnout ve zdraví

    Před týdnem jsme vám přiblížili, jak je to v exotických destinacích s bezpečností, dnes se podíváme na zdraví. Co byste měli vědět o zdravotních rizicích, než se tam vydáte, a jak se na ně připravit?