Blog


Notice: Undefined index: image_header_id in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/page.phtml on line 8

Notice: Undefined index: meta_description in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/article/list.phtml on line 7

Notice: Undefined index: title in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/article/list.phtml on line 8
  • airport-1105980_1920.jpg

    Zrušený a zpožděný let- kompenzace až 600 EUR

    Pokud se nedáte odradit od leteckých společností, které se často vymlouvají, tak skutečně můžete získat kompenzaci v této výši. Čeští cestující si už nedají od leteckých společností všechno líbit a požadují čím dál více kompenzace za problémy v letecké dopravě.

  • airport-632290_1920.jpg

    Nízkonákladové aerolinky - co byste měli vědět

    Jeden z vašich obvyklých dotazů bývá směřovaný na levné nízkonákladové (lowcost) letecké společnosti, které létají z Prahy. Jaký je rozdíl mezi nimi a těmi klasickými, proč jsou o tolik levnější a kam se s nimi z letiště Václava Havla dá dostat? V dnešním článku vám vše objasníme.

  • ipad-632394_1920.jpg

    Chytré cestovní triky ušetří nejenom čas a peníze

    Ať už se chystáte na dovolenou na některou z evropských pláží nebo třeba do vzdálené exotické destinace, vždy se vyplatí znát alespoň základní cestovatelské triky. Chcete vědět jak výrazně během cest ušetřit čas, peníze i své nervy a užít si opravdovou pohodu?

  • passport-931882_1920.jpg

    Cestovní doklady - co byste měli mít a vědět

    Před odletem se nás často ptáte na různé dotazy kolem cestovních dokladů. Můžu letět na dovolenou jenom s občankou? Potřebuji do některé země vízum? Co když ztratím cestovní pas? Pokud vás před cestou do zahraničí trápí tyto a další podobné otázky, připravili jsme pro vás potřebné odpovědi. Přečtěte si, jak to s cestovními doklady při létání chodí.

  • P6292209.JPG

    Cestování letadlem se psem a dalšími domácími mazlíčky


    Létat do zahraničí se psem nebo jiným domácím mazlíčkem není sice až tak neobvyklé, ale pořád to není zcela běžné. Jestliže uvažujete nad cestování letadlem se zvířetem, protože ho třeba nemáte kam dát, měli byste nejdřív vědět, na co se připravit.

  • letenky1500.jpg

    Kde hledat levné letenky?

    Létání nemusí být vždy drahé. Pokud víte, jak a kde hledat levné letenky, můžete si dopřávat pohodové cestování po Evropě i do exotických míst téměř za pakatel. Chcete vědět, kde levné letenky najdete?

  • P7102238.JPG

    Z parkoviště na letiště za pár minut

    Občas slýcháme, kde že jsou ty Makotřasy a jak daleko vlastně to naše parkoviště je od pražského Letiště Václava Havla. Připravili jsme pro vás proto dnes krátký souhrn skutečností, protože se nemáte čeho bát :-)

  • wing-221526_1920.jpg

    Létání a zdravotní rizika

    Letecké cestování je vždy spojené s určitými zdravotními riziky. Ne každý by měl cestovat, jak se mu zlíbí. Různé je to při nemocech, jiné v těhotenství, někomu se třeba dělá v letadle špatně běžně. Chcete vědět o zdraví ve spojení s létáním více?

  • P9193597 kopie.jpg

    Parkování R7 - o váš automobil se umíme postarat

    Během vaší dovolené si může příjemný oddech a náležitou péči dopřát i vaše auto. Během parkování u nás bude v bezpečí a ještě se vám o něj můžeme postarat přesně podle vašich potřeb. Chcete vědět, s čím vám ještě můžeme pomoci?

  • air-travel-396940_1280.jpg

    Otázky a odpovědi k leteckému cestování

    Kdo nikdy neletěl letadlem, pro toho je první cesta obrovským zážitkem a především cestou do neznáma. Ani zkušení cestovatelé ale nevědí všechno a kdykoliv je může něco překvapit. Dali jsme proto dohromady otázky a odpovědi, na které se nás ptáte nebo jste se možná báli zeptat :-)