Blog


Notice: Undefined index: image_header_id in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/page.phtml on line 8

Notice: Undefined index: meta_description in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/article/list.phtml on line 7

Notice: Undefined index: title in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/article/list.phtml on line 8
  • Golden Gate - San Francisco.jpg

    Krásné San Francisko

    V San Francisku jsme strávili 3 krásné dny a litujeme, že nás tlačil čas a museli jsme tolik zajímavé město opustit.

  • 20140107-15 Monorail Talofofo1500.jpg

    Guam, americký ostrov v Mikronésii

    Sychravý podzim již propukl v plné své síle a je třeba se podívat po teplejším a vlídnějším místě, kde by se podzim dal přečkat. Nabízím vám ke zvážení ostrov Guam. Jedná se o tropický ostrov, který je nejjižnějším ze souostroví Marian. Nachází se v západním Tichomoří a v období listopad – duben nabízí příjemné tropické klima.

  • los angeles1500.jpg

    Překvapení v Los Angeles

    V Los Angeles a jeho okolí jsme strávili 2 dny a 3 noci. A úplně to stačilo. V Los Angeles na nás totiž čekalo nemilé překvapení v podobě těžkého, hutného a šedivého mraku. Ne, nebyla nám zima a ani nepršelo. Jen naše představa zlatavé Venice Beach a blankytně modré oblohy se jaksi neshodovala s realitou. To je tak, když cestujete v červnu, když se západní pobřeží připravuje na léto...
    Místní to nazývají „June Gloom“.

  • Hongkong - výhled na město 1500.jpg

    Jeden den v Hongkongu a tipy na zajímavá místa

    Do této čínské metropole jsme se vypravili docela nedávno a bohužel jenom na jeden den. Letěli jsme na Nový Zéland přes Hongkong, a že tam vystoupíme a město prozkoumáme, nám přišlo jako výborný nápad.

  • 20160822-40 Most sydney1500.jpg

    Sydney, nejznámější australské město

    Když se řekne Austrálie, vsadím se, že každému z nás naskočí automaticky nějaká ikona turistického cíle, která se nachází v tomto australském městě. Je to zajímavé o to více, že Sydney není hlavním městem Australského svazu.

  • ostrov svaté heleny1500.jpg

    Nové letiště na ostrově Svaté Heleny

    Od 14. října 2017 je britský ostrov v jižní části Atlantského oceánu dosažitelný letadlem. Tento nevelký ostrov má strategickou pozici a s dalšími dvěma ostrovy v Atlantiku tvoří britské závislé území Svatá Helena, Ascension a Tristan da Cunha. Z hodin dějepisu si pamatujeme, že zde byl držen a zemřel Napoleon Bonaparte.

  • kamion příběh z parkování.jpg

    Příběh z parkování - Milá společnost

    Již hezkou řádku let vám pomáhám s parkováním a hlídáním aut při vašich cestách na dovolenou, abyste si jí mohli užít v klidu a bez starostí. Zažíváme spoustu příhod a tak vám čas od času nějakou povyprávím. A dnes mám pro vás tuto…

  • mobil smska 1500.jpg

    Příběh z parkování - Zvláštní SMS zpráva

    Dnes se s Vámi podělíme o Slávkův příběh, který se stal před pár měsíci.

    Přišla nám jednou hodně zvláštní a hodně dlouhá sms od našeho stálého a moc milého zákazníka. Každý pátek se vracel posledním letem z Londýna - Lutonu v cca 0.30 hod.

  • 20170603-08 Taxi v Butuceni1500.jpg

    Moldavsko, zapomenutý kout Evropy

    Léto se s námi pomalu, ale jistě, loučí a přichází barevný podzim. Osobně mám rád barvy podzimu, ale spíš mě fascinuje babí léto, kdy je přes den ještě poměrně teplo a ranní mlhy halí barevný les do cudného hávu.

    Věřím, že jste si užili dosyta krás léta a chci vám dnes představit jednu menší evropskou zemi, do které zavítají turisté výjimečně a možná i náhodou. Tou zemí na okraji Evropy i cestovatelského zájmu je Moldavsko. Dříve se užíval název Moldávie, ale ten je v současnosti zavádějící, neboť Moldávií se nazývá větší území, které zasahuje i do sousedních zemí: Rumunska a Ukrajiny.

  • parkování r7 provoz.jpg

    Jaké to je provozovat parkoviště?

    Často se nás při parkování ptáte, jaké to je provozovat parkoviště, co vlastně děláme a jestli to není nuda.
    Realitu vám prozradíme v dnešním článku a odpovědích na vaše dotazy. A nuda to rozhodně není :-)