Blog


Notice: Undefined index: image_header_id in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/page.phtml on line 8

Notice: Undefined index: meta_description in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/article/list.phtml on line 7

Notice: Undefined index: title in /var/www/clients/client2/web25/web/res/template/web/article/list.phtml on line 8
  • smartwings online odbaveni.jpg

    U SmartWings se nově odbavíte online

    Pokud létáte často s českými SmartWings, určitě vás potěší, že 13. června zavedla aerolinka snadné online odbavení na většině letů z Prahy.

  • P22293101.jpg

    Bezpečnostní kontrola při odbavení, aneb na co nezapomenout

    Občas si nám naši zákazníci stěžují na bezpečnostní kontrolu na letišti při odbavení, protože přišli o své věci, které se s sebou na palubu letadla nesmí buď vůbec brát, anebo musí být speciálně zabalené v uzavíratelném sáčku. Většinou se jedná o věci, které nosí automaticky s sebou a úplně je zapomenou nechat doma (např. oblíbený kapesní nožík na klíčích, skládací nůžtičky apod.).

  • parkovanir7.jpg

    Příběhy z parkování u letiště

    Jelikož jsme pakování R7 u letiště Praha, zažíváme spoustu příběhů, těch milých, veselých i těch hodně stresujících a leckdy i bláznivých…

  • reklamace dovolené1500.jpg

    Frankfurtská tabulka slev pro reklamaci zájezdu

    Před dvěma týdny jsme vám přinesli článek Jak reklamovat zájezd, dnes se mrkneme na část, o které jste chtěli vědět víc - jak vypadá Frankfurtská tabulka slev a jakou slevu můžete za co požadovat?

  • Petr Novák.jpg

    Digitální nomád Petr jak skloubit cestování a práci

    Nejdůležitější rada při cestování? Nebát se… Petr je digitální nomád. Cestuje po světě a pracuje odkudkoliv. Poznává svět přes couchsurfing..Proč začal cestovat, co všechno zažil, jak se mu líbí Asie nebo co radí začínajícím cestovatelům?

  • reklamace zájezdu pláž.jpg

    Reklamace zájezdu - co a jak je možné reklamovat?

    Ne každá dovolená bývá ideální. Představujete si azurové a průzračné moře, pokoj s výhledem na něj a občerstvení, po kterém se budete ještě týden olizovat... a ono je všechno jinak. Pokud se vám to stane, mohlo by se vám hodit pár tipů, co můžete v takovém případě dělat.

  • 11500.jpg

    Dovolená v New Yorku? Rozhodně ano!

    New York je úžasné město, které hned po pár dnech dokázalo změnit můj dlouho zažitý názor o velkých městech - nemusí být špatná, mohou být i úžasná. A takový je New York. Trávit dovolenou ve městě možná na první pohled nevypadá lákavě, ale když je tím městem “Big Apple”, začne to dávat smysl. A jak jsem již psal, to nejsem zrovna milovník velkých měst.

  • 20160120-23 Gatunska zdymadla1500.jpg

    Panama, země mezi dvěma oceány

    V dnešních dnech plní přední stránky tisku zprávy z Panamy. Nebojte se, nepřidám se k aféře Panamské dokumenty, neboť nevlastním žádnou offshore společnost a ani nemám zahraniční konto. Panamu jsem navštívil letos v zimě, neboť má žena si velmi přála vidět velké lodě. Tak mi nezbývalo nic jiného, než jí toto skromné přání splnit.

  • 20110724-41 Parlament 01.JPG

    Šalomounovy ostrovy a bitva o Guadalcanal

    Třebaže název zní bojovně, nebojte se. Dnes vám chci představit hlavní ostrov samostatného státu Šalomounovy ostrovy. Někde je možné se setkat i s označením Šalamounovy ostrovy, ale to je v současné době zastaralé. Guadalcanal je jedním z ostrovů této země ležící ve vodách Tichého oceánu.